Motion Graphics

Може би сте го чували като Explainer видео или експлейнър видео, whiteboard animation, видео инфографика или motion graphics (моушън графики), но със сигурност сте го чували… и виждали. Това е атрактивен, модерен и изключително търсен начин за визуализация, както с рекламни и маркетингови, така и с корпоративни, обучителни и имиджови цели.

Времето, което човек прекарва, гледайки видео съдържание в интернет се повишава многократно всеки ден. Това се дължи на динамичните времена, в които живеем. Постоянните промени, развитие и иновации са навсякъде около нас и човек се нуждае от опростен и интересен начин, по-който да възприема всичката информация. Видео анимациите запълват тази необходимост, като поради огромния интерес към тях, постепенно започват да служат и на бизнеса.

Как можем да помогнем?

Ние изработваме такива видео анимации за бизнеса, като това помага на нашите клиенти да се развиват, да информират аудиторията си по ангажиращ начин, да създават и разпространяват креативно видео съдържание и да печелят повече. Екипът ни от сценаристи, илюстратори, аниматори, гласови актьори и звукорежисьори ще направи за Вас персонализиран клип. Всеки анимиран клип, който създаваме е специално предназначен за Вашите специфични нужди и съобразно Вашата конкретна визия, стил и бранд идентичност.

Ето няколко примера от нашето портфолио

С течение на времето основният ни фокус се разви, за да се съсредоточи върху уеб дизайна. Успешно създадохме въздействащи уеб дизайн решения за множество компании, представяйки две от тях по-долу:

Може ли да помогне при брандинга?

Видео анимацията ще Ви помогне да разкриете бранда си пред света, да разкажете за Вашия бизнес на повече хора по достъпен и атрактивен начин. В забързаното ни ежедневие, времето което всеки човек прекарва в интернет тече на бързи обороти. Чрез видео инфографики ще грабнете вниманието на своите потребители, като същевременно ще предадете посланието си в стилна и интересна форма.

Серия експлейнър анимации за ExpatCapital:

Приложение

Моушън график анимациите са подходящи, както за обучителни и корпоративни цели, така и за рекламни и маркетингови. Подходящи са за интернет пространството, но и за телевизията. Стилът е подходящ за най-различни цели. Нашият екип може да създаде за Вас анимирано лого, анимирани банери или шапки, рекламни спотове, гифове/gif или просто анимирани елементи и илюстрации за Вашата брандинг кампания или уебсайт. Този тип съдържание е особено подходящо и за обучителни, обяснителни или презентационни цели.Защо това е важно?

Видео анимацията е интересен и успешен подход, тъй като Ви дава възможност да се откроите. Чрез моушън видео във Вашата стилистика и брандинг идентичност ще блеснете сред скучните и еднообразни реклами. Клиповете Ви ще привличат повече внимание и ще задържат окото. Във видео анимацията картина и звук работят ръка за ръка, като по този начин предаването на информацията става интересно, забавно, гладко и разбираемо.

Ето поредица експлейнър анимации за Roche Bulgaria:

Искате да подобрите рекламите си?

Нека се свържем и да обсъдим заедно най-добрите идеи за видео съдържание, от което се нуждае Вашият бизнес.

Как протича процесът?

1. Информация и проучване

В работата си подхождаме строго индивидуално, като визиите, които изработваме за всеки анимиран клип са напълно оригинални и съобразени с Вашия бранд. За тази цел е необходимо още в началото на съвместната ни работа да се запознаем с Вашия бизнес. Всякакви визуални материали, които биха могли да ни послужат като примери или референции, също са добре дошли, като brand book (брандбук), уебсайт, корпоративни презентации, лого, линкове към примерни видеа, които са Ви грабнали вниманието и др. Всички тези материали ще ни помогнат да се потопим максимално във Вашата специфична визия, да научим за Вашите продукти и услуги и да съдействаме със съставянето на подходяща концепция, с която да визуализираме Вашето послание.

2. Договор и започване на работа

Договорът, който ще подпишем, ще Ви даде сигурност и ще установи срокове, в които да създадем Вашето анимирано видео.

3. Криейтив и сценарий

При започването на работата нашият екип сценаристи и текстописци ще разпише конкретен сценарий, който да опише, както евентуалния задкадров глас, така и визуализациите, които ще се появяват на екрана. Чрез този подход ще сме сигурни, че имаме пълна представа за това, как точно ще изглежда финалния анимиран клип и ще имаме възможност да го оптимизираме съгласно Вашата обратна връзка.

4. Рисуване на сцени и изграждане на сториборд

След като имаме сториборд, илюстраторите ни ще създадат уникални изображения за всеки герой и елемент, който ще се появи във видеото. Всяка от сцените ще бъде запълнена с всяка необходима илюстрация.

5. Дизайн и илюстрации

След като имаме сториборд, илюстраторите ни ще създадат уникални изображения за всеки герой и елемент, който ще се появи във видеото. Всяка от сцените ще бъде запълнена с всяка необходима илюстрация.

6. Запис на задкадров глас

одима илюстрация. Стъпка 5 - Запис на задкадров глас / voice over / войс оувър - Спрямо създадените сценарий и сториборд подбираме най-подходящия за Вашия анимиран клип гласов актьор, който да озвучи видеото. Записът се осъществява в професионално звукозаписно студио, съобразено с всички изисквания за качествено звукоизвличане.

Анимация

Готовите илюстрации вече преминават в ръцете и компютрите на нашите професионални аниматори, които да ги задвижат по динамичен и атрактивен начин, съгласно разговорите ни и спрямо тайминга на вече записания задкадров глас/войс оувър. Това е етапът, в който отделните елементи започват да се събират и оформят в атрактивно анимирано видео.

8. Музика, звуков дизайн и финален микс

В този последен етап е време да сглобим всички отделни елементи в завършен анимиран клип. Това е моментът, в който подбираме и добавяме подходяща музика, добавяме звукови ефекти (SFX) и звуков дизайн (sound design), които противно на очакванията играят ключова роля във финалната визия и качество на анимирания клип. Правилния звуков дизайн, музика и тон на клипа ще насочва зрителското внимание и ще допълва картината за постигане на максимален ефект.

Не губете повече време!

Свържете се с нас още днес и създайте Вашето бизнес анимирано видео, за да представите бизнеса си пред света с ГРЪМ!

Екипът за видео анимация

Пакети

Когато имате нужда само от дизайн и анимация
BASIC

Пакетът включва

 • Дизайн
 • Илюстриране
 • Анимация
 • Музика и звуков дизайн

Подходящо, когато имате собствен скрипт и сценарий
FULL

Пакетът включва

 • Дизайн
 • Илюстриране
 • Анимация
 • Музика и звуков дизайн
 • Гласов актьор и запис

Ние правим всичко - Вие просто ни кажете какъв е Вашият бизнес
PREMIUM

Пакетът включва

 • Концепция
 • Писане на сценарий
 • Дизайн
 • Илюстриране
 • Анимация
 • Музика и звуков дизайн
 • Гласов актьор и запис

Специална оферта!

Побързай! Свържи се с нас днес и вземи 100% безплатна първа консултация.