АКЦЕНТИ НА ПРОЕКТА

Консултиране и планиране

Започнете пътуването с изчерпателна консултация. Ние се задълбочаваме във вашите бизнес цели, целева аудитория и предпочитания за дизайн, за да съобразим личния уебсайт с очакванията на клиента.

Избор на тема и инсталиране

Нашият талантлив екип съчетава креативността с авангардни технологии, за да вдъхне живот на визията на клиентите.

Създаване на страници

Създаде обслужено текстово и визуално съдържание за задължителните и персонализирани уеб страници, необходими за уебсайта.

On-page SEO

Прилагането на on-page SEO стратегии е решаваща стъпка за подобряване на видимостта и класирането на вашия уебсайт в търсачките.

УМЕНИЯ & ТЕХНОЛОГИИ

Концепция
Уеб дизайн
Копирайтинг
Брандинг
0
Работни дни
0
Специалисти
0
Етапа
0
Тестове

НЯКОИ ДЕТАЙЛИ

Нашият фокус личен сайт е да създадем уважаван образ на вече утвърдена жена адвокат със силно развит интерес към литературата, което естествено води до нейното писане на кратки разкази и публикуването им в книги.

Внедрихме стилно решение за електронна търговия със силно анимирани снимки на продукти, които грабват и задържат вниманието на потребителя.

Заедно с това има раздел за нейната практика по медиация, тъй като тя се опитва да го приложи в своята адвокатска практика.

Всичко това е примесено с практическа информация за предлаганите услуги и полезна информация в блог секцията.

От друга страна, уеб дизайнът е модерен и актуален, защото трябва да демонстрира ниво на владеене, което е адекватно на съвременните тенденции и потребителски изисквания.

Като цяло проектът беше предизвикателство и очакванията бяха високи, но резултатът задоволи клиента ни и уебсайтът все още се използва много.

НЯКОИ ДЕТАЙЛИ

Дизайнът на уебсайта включва професионално използване и приложение на WordPress и Elementor, защото те са основата, върху която е създаден. Бяха добавени подходящи добавки за стил, използваемост и производителност.

Мета информация също беше включена за техническа SEO оптимизация – това са мета заглавия, мета описания, H-елементи и оптимизирани изображения за по-добра скорост на зареждане.