Защо това е важно?

Социалните мрежи са модерният градски площад, където хората се събират, за да обсъждат скорошни събития, своите хобита, изкуство, продукти или най-горещата нова отстъпка от любимата си марка. Просто казано – социалните медии са мястото, където се случва културата. Харесвате ли ви или не, вие и вашият бизнес сте част от тази култура.

Така че защо не участвате в промяната на културата и не се ангажирате активно с вашите клиенти и фенове? Ние сме тук, за да ви помогнем и Spread It!

Какъв % от Fortune 500 компаниите използват СМ?

С какво ще ти помогне?

Чрез социалните медии можете да подобрите представянето си в доста аспекти, като например:

да разширите аудиторията си

да достигнеште до нови клиенти

да се грижите добре за клиентите си

да продавате повече

да популяризирате бранда си

Честно казано, възможностите, които са пред вас, са каквито си ги направите. С нотка на креативност можете да постигнете много чрез социалните медии.

Как можем да ти помогнем?

Маркетингът в социалните медии (SMM) е услуга, която се фокусира не само върху платено промоционално съдържание. Всъщност това е само върхът на айсберга. Това трябва да бъде само една част от вашата маркетингова стратегия по отношение на SMM. Целите за вашите кампании могат да се различават от увеличаване на възвръщаемостта на инвестициите (ROI), през по-голям обхват до по-голяма целева аудитория за вашите продукти или услуги, по-голяма ангажираност, успешен ремаркетинг към нови или завръщащи се клиенти и много други.

Ние можем да ви помогнем с всички тези неща и да изведем вашата SMM игра на върха – от първоначална маркетингова стратегия, производство на дигитално съдържание, геймификация на комуникацията с вашата аудитория, през оптимизиране на процесите. Така че не се колебайте и contact us now!

Примери от портфолиото ни