Защо това е важно?

Какво, по дяволите, ще направят Google Ads и Google SEO за моя бизнес?

Е, помислете за Google като за цифрова недвижима собственост. Неговата търсачка е постоянно променяща се главна улица на най-големия градски център на цялата планета. И тази улица се променя в зависимост от това, което хората търсят. Всички ние сме най-известното правило за инвестиране в недвижими имоти – местоположение, местоположение, местоположение. То се прилага напълно и тук. Искате да имате възможно най-доброто местоположение, ако искате да постигнете целите си.

Какъв % от големите поръчки започват с онлайн търсене?

С какво ще ти помогне?

Google Ads е краткосрочното решение. Easy come – easy go е името на тази игра. Разбира се, човек трябва да знае как да заобиколи инструментите му и как правилно да насочва рекламите. Но това е почти всичко – ако вие сте най-високата цена, тогава получавате така желаното внимание на вашите потенциални клиенти.

Оптимизацията за търсачки (SEO) от друга страна е дългата игра. Можете да изберете да не го правите, но можете да заложите, че вашата конкуренция ще го направи. И след 6 месеца или 1 година, цялото това време щеше да мине, но вие все още ще сте на първа стъпка. Както се казва в друга популярна поговорка – една стъпка или стъпка една. Ти решаваш.

Как можем да ти помогнем?

Нека помислим стратегически.

Първо, трябва да оценим ситуацията. Ние ще извършим така наречения SEO одит на вашия уебсайт. След това ще проверим какво прави конкуренцията. След това ще приведем необходимите действия в съответствие с вашите цели и след това ще планираме всичко съответно.

Процесът е дълъг, но правилното изпълнение ще ни доближи до целите, които сме поставили пред нас.

Примери от портфолиото ни